Om oss

MN TOP FLOOR - Trägolv av högsta kvalité

 

 MN TOP FLOOR AB är ett aktiebolag som sammarbetar tätt och direkt med etablerade tillverkare av massiva golv, massiva ek stavar och 1-staviga lamellparkettgolv. Alla våra golv är tillverkade i högsta kvalité och alla våra produkter är CE, SGC och FSC certifierade. De uppfyller alla krav inom EU gällande tillverkningsstandard som: EN 13629, EN 13226… Vår rå vara går genom hela tillverkningsprocessen på ett och samma ställe, från torkning i digitalt kontrollerad miljö under nästan två månader ända fram till färdigbehandling.


 

 

Med den finaste råvaran och senaste tekniken, UV-behandling, hårdvaxning, skrapning, termobehandling tillverkar vi vackra golv som står emot livets slitage och är enkla att underhålla samt tål att synas, nu och i framtiden.

MN TOP FLOOR erbjuder dig ett brett sortiment med olika nyanser och dimensioner inom ek, ask och valnöt. Våra massiva golv behandlas med Osmos hårdvaxolja som ger dig ett vackert och slittåligt golv i många olika nyanser. Vi använder oss av två olika typer av strukturer, släta och borstade golv. De släta golven ger dig en varm och bekväm känsla att gå på medan våra borstade trägolv är för dig som vill ha en rustik känsla av gamla tiders skurgolv. De borstade golven är också extra hårda och tål därför mer slitage. MN TOP FLOOR golv delas i följande klasser Selekt, Natur, Markant och Rustik. Alla våra massiva golv och stavar tillverkas till mest del av den ädlaste av eksorterna, Quercus Robur, som är känd sedan Romartiden för sin vackra guldiga färg och sin finaste struktur.