Renaissance Line

 

Renaissance Line serien innehåller en blandning av unika golv i ek och valnöt i både massiv och lamellparketvariant. Med vår Renaissance Line serie har vi för mål att uppliva några fantastiska golvmönster som Versailles och Chevron som kännetecknar elegansen från de världsberömda franska slotten. Söker ni efter den robusta känslan i golvet så har ni en val möjligheter i våra massiva och lamellparkett plankor i valnöt.

Produkter:

Valnöt är ett eftertraktat träslag när det gäller golv på grund av sin unika färg och fina skiftningar i både Selekt och Rustik klass. För dig som gillar kontraster och utmaninagar inom interiör är valnötgolvet det perfekta valet. För mer inspiration besök vårt bildgalleri.

 

VALNÖT SELEKT

VALNÖT RUSTIK

 

Renaissance Line - Versailles

I vår Renaissance Line serie presenterar vi den exklusiva stilen Versailles som fick sitt namn efter Palais de Versailles. Stilen daterar från 1600 talet och är helt unik bland alla golv inom kategorin Slottparkett. Det bedårande mönstret har sedan lång tid tillbaka fångat kungarnas blickar och nu får vi uppleva den gamla charmen på ett helt nytt sätt. Den är lätt att lägga eftersom den levereras i mosaikrutor färdigt limmad på ett träunderlag. Till vårt Versailles golv använder vi Osmo hårdvaxoljan, av den tyske tillverkaren ”Osmo”. Den massiva eken i tjocklek 20mm ger ditt Versailles golv och ditt hem en känsla av evighet utan premisser.

Versailles

Renaissance Line - Chevron

Renaissance Line

Chevron Massiv T

Chevron Lamellparkett A

 

Chevron Massiv T

Chevron Massiv T